Kurpitsa (ko)?

Hikipedia <------ KYLLÄ !!!!!

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kurpitsa on keltainen vihannes, joka maistuu äärimmäisen pahalle. Pahasta mausta huolimatta kurpitsan viljely on yleistä ihmisten keskuudessa varsinkin Amerikassa, sillä Amerikassa (ja nykyään myös Suomessa, jota voisi, ainakin EU:hun liittymisen jälkeen, luonnehtia Amerikaksi pienoiskoossa) vietetään marraskuussa merkittävää päivää nimeltä Halloween eli "kurpitsajuhla", johon kurpitsat liittyvät olennaisesti. Halloweenina ihmiset kaivertavat kurpitsoihin naurettavan näköisiä kummitusnaamoja, joita he sitten istuvat pelkäämässä kynttilän valossa.

Suomen ja Amerikan lisäksi kurpitsanviljelyä harjoitetaan Muumilaaksossa. Muumilaaksolaiset eivät kuitenkaan vietä halloweenia, vaan käyttävät kurpitsaa – voitteko kuvitella – ruokakasvina. Muumilaakson asukkaat ovat myös päästäneet suustaan lähes kuolemantuomioon oikeuttavia valheita, kuten "Kurpitsapiiras on hyvää", "Kurpitsakeittoa minun tekikin mieli" ja "Voi miten ikävää, tänä vuonna ei taida tulla ainuttakaan kurpitsaa", sekä Muumipapan legendaarinen lause "Otin mukaani tölkillisen kurpitsahilloa".

Kurpitsan viljely on äärimmäisen vaikeaa, joten usein neljästätuhannesta viljellystä kurpitsansiemenestä saadaan kasvamaan vain yksi, jumalattoman kokoinen kurpitsa. Tällöin kurpitsa on tapana "piilottaa" reikäisen, homeisen ja huteran puukehikon taakse ja luulla, että kukaan ei löydä sitä, eikä sitä pystytä varastamaan. Kurpitsaa on tapana istua vahtimassa kaiket yöt teltan kanssa. Lisäksi mukana on syytä olla keppi, jolla voit lyödä kurpitsavarkailta hampaat kurkkuun. Myös nuotiontekotarvikkeet on hyvä olla mukana, mikäli viljelet kurpitsaa kovin arktisissa olosuhteissa. Tiedä nyt kumminkin se, että nukahdat suurella todennäköisyydellä nuotion viereen yöllä, joten joku urpo tulee aivan varmasti, varastaa kurpitsasi ja hukuttaa sen (ja itsensä) mereen. Vaikka sattuisitkin heräämään ja näkemään varkaan, älä yritä kuitenkaan ottaa sitä kiinni, sillä varkaalla on keinonsa, jolla hän saa kurpitsan liikkumaan valon nopeudella.

Jos olet järkevä, et koskaan edes ajattele viljeleväsi kurpitsaa. Vai mitä helvettiä sinä muka teet jollain kummitusnaamoilla ja kurpitsapiirailla? HÄH?!

 


^ Näin ollen emme voi luottaa mihinkään hiki- wikipedioihin koska NE VALEHTELEVAT päin NAAMAA !!! ^